Onze bergreizen en bergtochten: voor de beginnende bergwandelaar tot ervaren alpinist!

Individuele reizen

Trekking Tours

Tijdens de Trekking Tours biedt Retour een uniek wandel- en bergprogramma aan die u met uw vrienden of gezin kunt ondernemen.

  • Abruzzo Trekking – Alpine – Abruzzo alpiene trektocht
  • Valle d’Aosta Trekking  – Alpine – Aosta alpiene trektocht
Familiereizen

Family Tours

De Italiaanse familiereizen van Retour zijn door de jaren heen een begrip geworden en steeds weer een groot succes.

Alpine reizen

Alpine Tours

Door de bijna drie decennia lange expertise in Valle d’ Aosta zijn we in staat routes en zeer bijzondere topbeklimmingen uit te voeren vol avontuur.

Speciale reizen

Special Tours

Onze zeer uitgebreide expertise van de Italiaanse natuurparken in Abruzzo en Valle d’Aosta biedt een scala aan diverse bergreizen.

AOSTA

Bergwandelen en dagtochten

Alpiene bergtochten

Familieweken en familietochten

Specials en maatwerk

Businessreizen Aosta

ABRUZZO

Bergwandelen en dagtochten

Bergtochten

Avontuurlijke wijnreizen

Specials en maatwerk

Businessreizen Abruzzo

Bij Retour Mountain Adventure. Voor de meest enerverende bergtochten in de Italiaanse Alpen en Apennijnen van Aosta en Abruzzo. Retour organiseert ruim vijfentwintig jaar bergvakanties in Italië. We staan borg voor ongekend avonturieren en genieten, voor jong en oud. Voor de beginnende bergwandelaar tot aan de meest fervente alpinist. Met uw gezin één van onze familieweken beleven of wilt u de Mont Blanc beklimmen?

Het Retourteam zorgt er voor dat je gaat genieten van bergavonturen. Die avonturen kies jij: wandelingen door de prachtigste berglandschappen, de Italiaanse sfeer – waarbij Retour zich zo lekker voelt – ga je zeker proeven en waarderen.

Retour is ook actief op de zakelijke markt. Businessreizen op maat met de juiste avontuurlijke invalshoek. We zorgen we ervoor dat u en uw collega’s optimaal zullen genieten. Elkaar in een nieuw en verruimend daglicht zult gaan zien.

Aan de hand van een intakegesprek zullen we anticiperen op mogelijkheden en deze tegen het daglicht houden. Het resultaat : een altijd perfecte balans van avonturieren op het hoogste niveau.

Boek de mooiste bergtochten en bergwandelingen bij Retour Mountain Adventures!

BOEK NU JE REIS!