ACCOMMODATIES AOSTA EN ABRUZZO 2017-10-18T08:58:54+00:00

ACCOMMODATIES  & ABRUZZO NATIONAL PARKS

Chieti  (Abruzzo) :

In Italiaanse stijl met respect voor het originele karakter. Onze wandelreizen en bergreizen in de Abruzzo zijn voorzien van prachtige onderkomens. Met gebruik van originele materialen, voor klanten met gevoel voor stijl en geselecteerd door Retour.

Ze zijn strategisch gelegen in de prachtige landschappen van de uitgestrekte wijnvelden. Op slechts twintig minuten van de Adriatische kust. Een prachtige vergezichten op de hoog gelegen bergmassieven van het Maiella nationaal park.
< Overnachtingen met spectaculaire zonsondergangen, zonsopkomsten. U waant zich in een waar sprookje. De `Tibetaanse' hoogvlaktes zijn onder alle weersomstandigheden indrukwekkend. Retour berg-wandelreizen op haar best.

ACCOMMODATIES  (VALLE D’AOSTA)

Basiskamp Retour (zomer bergtochten Aosta)

Het Retour basiskamp ligt op 1600 meter aan de voet van het Gran Paradiso massief in het centrum van het nationaal park Gran Paradiso. Het nationaal park gelegen aan de zuidzijde van Valle d’Aosta. Het kamp is prachtig gelegen langs de snelstromende rivier.

PENSION ACCOMMODATIE

We hebben ook overnachtingen op het basiskamp in een bergpension accommodatie. Sfeervolle kamers met ruimtes voor meerdere bedden dan wel ruimtes voor één gezin en eigen voorzieningen met toilet. Een sfeervolle bar met alle mogelijkheden voor het gebruik van wifi.

TENTEN ACCOMMODATIE
Men kan ook in een eigen tent of in een Retour tent overnachten. Elektriciteit en verlichting kan worden verzorgd. U overnacht nabij de keuken en verzamel en/of eettent van Retour. Ntuurlijk in een prachtige ambiance. U kunt gebruik maken van de douches op een steenworp afstand van het kamp. De gezellige bar met wifi is vaak een welkome verademing tijdens minder weer.