Over Retour 2019-12-11T11:40:27+02:00

Onze passie voor Italië en de geweldige natuurparken van Valle d’Aosta en Abruzzo zijn voor Retour dé ingrediënten voor bergtochten die alleen met Retour gerealiseerd kunnen worden. Sinds 1988 zijn we werkzaam in deze Italiaanse natuurparken. Specialisatie. Onze kracht! De mogelijkheden zijn talrijk voor onze deelnemers die fysiek en mentaal de juiste keuzes kunnen maken in samenspraak met Retour. Bergtochten in groepsverband of individueel uitgestippeld. Bergtrekking, topbeklimmingen, gletsjertochten, familieweken of maatwerk. Een compact bergprogramma met een hoge mate van avontuur en bovenal genieten van routes alleen bekend bij Retour. Regelmatig zijn we buiten de geijkte paden te vinden en het onverwachte natuurschoon ervaren. Dít is wat Retour dan ook zo bijzonder maakt.

Retour Mountain Adventure : Explore The Difference

Bergtochten voor families, groepen en voor de meest fervente bergavonturiers.

Abruzzo

Een dergelijk veelzijdig mediterraan midden- en hooggebergte klimaat komt u niet tegen binnen Europa. De nadruk van onze wandel- en bergtochten ligt hier nog meer op de diversiteit van de natuur. Ook het culinaire en culturele aspect komt zeker aan bod, we zitten niet voor niets in Italië. Abruzzo is uniek, veelzijdig en puur genieten van zeldzaam mooie natuur en prachtige berglandschappen. De landschappen doen u regelmatig denken aan verre overzeese windstreken. U zit gewoon in Italië! Met alle geneugtes hiervan.

Valle d’Aosta

Valle d’Aosta is gelegen aan de zonnig zijde van de Alpen en herbergt het meest bijzondere en authentieke natuurpark Gran Paradiso. Ook de hoogste Alpentoppen zijn aangrenzend aan Aosta. De Italiaanse sfeer en gemoedelijkheid komen je hier tegemoet. Onze meer dan dertig jaar ervaring in Aosta maken onze bergtochten tot een bijzondere ervaring. De Gran Paradiso heeft als enige natuurpark in de Alpen zijn originele status behouden en geen vorm van cultivering zijn zichtbaar.

Bekijk al onze reizen!
Bekijk al onze business reizen!
WhatsApp WhatsApp ons!