Onze bedrijfsreizen 2019-12-11T11:36:00+02:00

A Learning Journey

Teambuilding, coaching. Termen die regelmatig de revue passeren in het bedrijfsleven. Retour legt tijdens onze Learning Journey, een teambuilding- reis, de focus op communicatie. Samenwerken en presteren met uw teamgenoten!

Onze Italiaanse bedrijvenreizen zijn reizen op maat gemaakt. Samen met collega’s elkaar leren kennen vanuit een andere zinvolle invalshoek. Retour biedt voor u en uw collega’s geweldige mogelijkheden. Een grote diversiteit van mogelijke activiteitenin de onze natuurparken. Mede door onze dertigjarige ervaring in de Italiaanse regio’s Valle d’Aosta en Abruzzo zijn we in staat met ons netwerk voor u een specifiek programma op te stellen voor ieder budget.

Bedrijvenreizen Valla d’Aosta

Onze bedrijvenreizen in Valle d’Aosta bieden een tal van mogelijkheden op fysiek en mentaal vlak. Het natuurpark Gran Paradiso staat als enige en oudste natuurpark in de Alpen bekend om haar ongereptheid en woeste originele natuur. Geen cultivering of kale pistehellingen, maar een bijzondere fauna van steenbokken, gemzen, arenden en vale gieren. Een ideale locatie om samen met collega’s elkaar vanuit een andere kant te belichten. Samen uitdagingen aangaan met regelmatig reflectiemomenten zorgen er voor dat u bij vertrek een nieuwe verse indruk heeft gekregen van elkaar om op het werk vervolgens nog beter te  resteren.

voor meer informatie graag via : info@retourmountainadventure.nl of 0031 6 28620758.

Bedrijvenreizen Abruzzo

Onze bedrijvenreizen in Abruzzo verschillen in wezen niet veel van onze reizen in Valle d’Aosta. Het fundamentele verschil is het mediterrane bergklimaat en de bijzondere afwijkende natuur van vier spectaculaire natuurparken. Beren wolven, lynxen, arenden zijn de veelvoorkomende wildlife. De Abruzzo is door haar mediterrane ligging een vierjaargetijden regio. U waant zich in Tibet of in arctische oorden gedurende de vier jaargetijden. Internationaal toerisme is minimaal tot geen issue. De Abruzzo heeft een unieke uitstraling binnen en buiten Italië. We laten u graag inlichten wat betreft onze mogelijkheden.

voor meer informatie graag via : info@retourmountainadventure.nl of 0031 6 28620758.

WhatsApp WhatsApp ons!