Onze bedrijfsreizen 2017-10-18T08:58:52+00:00

A Learning Journey

Teambuilding, coaching. Termen die regelmatig de revue passeren in het bedrijfsleven. Retour legt tijdens onze Learning Journey, een teambuilding- reis, de focus op communicatie. Samenwerken en presteren met uw teamgenoten!

Bij Retour Mountain Adventure. Voor de meest enerverende bergtochten in de Italiaanse Alpen en Apennijnen van Aosta en Abruzzo. Retour organiseert ruim vijfentwintig jaar bergvakanties in Italië. We staan borg voor ongekend avonturieren en genieten! Voor de beginnende bergwandelaar tot aan de meest fervente alpinist.

Businessreizen op maat met de juiste avontuurlijke invalshoek. We zorgen we ervoor dat u en uw collega’s optimaal zullen genieten. Elkaar in een nieuw en verruimend daglicht zult gaan zien.

Aan de hand van een intakegesprek zullen we anticiperen op mogelijkheden en deze tegen het daglicht houden. Het resultaat : een altijd perfecte balans van avonturieren op het hoogste niveau!

AOSTA

Wandelen in het domein van de steenbokken en gemzen, beklimmen van de hoogste bergen in de Alpen, met uw hele gezin op vakantie in de bergen, genieten van het heerlijke en gezellige Italiaanse leven. Het natuurpark Gran Paradiso is de parel van de Alpen en een uniek wandel- en bergsport gebied. De natuur is hier onaangetast door een meer dan negentig jaar lang streng bewaakt parkbeheer. Centraal in dit park is ons basiskamp gelegen. Aosta, de zonnige zijde van de Alpen.

ABRUZZO

Het groene hart van Italië, vier zeer diverse natuurparken, ongekende flora en fauna met beren en wolven. Soms lijkt het Tibet, dan zijn het weer dichte wouden waar beren en wolven zwerven. De Unesco Trabocchi coast, een eeuwenoude vistraditie. We ervaren palmbomen en besneeuwde bergtoppen op een steenworp afstand van elkaar. Het mediterrane klimaat en haar ligging tussen twee zeeën maakt de Abruzzo uniek gelegen. Nergens treffen we een dergelijke geografisch- en klimatologische omstandigheid voor. Laat u ook verrassen door de diversiteit van mogelijkheden van Retour.

WhatsApp WhatsApp ons!