SPECIAL TOURS, WINTERREIS ABRUZZO 2017-10-25T15:40:33+02:00

SPECIAL TOURS

Winterreis Abruzzo 2018

Reiscode: WAB2018

Abruzzo, in het hart van Italië is onbekend maar zeker niet onbemind. Minder bekend als de traditionele wintersportgebieden in de Alpen biedt de Abruzzo een rijkdom aan winterse natuurpracht die in de Alpen niet geëvenaard wordt. Retour neemt je mee naar een andere wintersport waar genieten van het Italiaanse leven en natuur centraal staat. Een nieuwe en andere wintersport. De Abruzzo biedt u die mogelijkheden. Unieke verticale sneeuwrotsformaties. Andere sneeuw, andere natuur, een andere wintersport. Soms lijkt alsof u zich in arctische sferen begeeft. Enorme witte hoogvlaktes van bijna dertig kilometer laten u verbazen. Een heuvel- en berglandschap dat toegankelijk is voor de beginnende wintersporter.
De meest ervaren wintersporters kunnen uitstekend uit te voeten met snowtrekking, kite-surfing over de hoogvlakte, langlaufen of alpiene wintertrekkings.

Zwaarte:

Hoogte en bergwandelervaring gewenst. Ervaring met stijgijzers is een pré.

70%

Datum

Nader te bepalen

Basisprijs

€ 995,-  p.p.

Ik heb interesse in deze reis!

Winterreis Abruzzo 2018 : De andere verrijkende wintersport!

Dag 1 zaterdag

Aankomst Abruzzo. Je wordt opgehaald vanaf vliegveld Rome of Pescara. We rijden naar onze prachtige bestemming aan de flanken van de Campo hoogvlakte. We installeren ons in het oud Romaans bergpension en we verkennen enigszins de omgeving.
avondeten en overnachting.

Dag 2 Zondag

We rijden in een kwartier naar het authentiek bergdorpje C. del Monte. Dit plaatsje en de omgeving is al vele jaren de Hollywood filmlocatie bij uitstek. Na een kort bezoek rijden we verder richting de Campo en stappen we op onze sneeuwschoenen en beginnen we aan een prachtige trekking door een indrukwekkende sceney. We lunchen op een prachtig panoramisch vergezicht en na de lunch gaan we verder met onze rondtrekking.
Na een paar uur te hebben gelopen keren we terug naar ons startpunt en rijden we terug naar ons bergpension. Culinaire hoogstandjes staan ons te wachten. Overnachting.

Dag 3 maandag:

Na het ontbijt rijden we vanuit het pension naar het westelijke deel van de Campo. Na ongeveer 20 minuten rijden in een sprookjesachtige omgeving stappen we weer op onze snowrackets of gaan we langlaufend door het heuvelachtig witte landschap. Het unieke arctische gevoel maakt zich van je meester. De hoogste bergtop van de Apennijnen ontwaart zijn ongekende schoonheid en alleenheerser. Een dagtrekking van 4-5 uur in een bijzondere arctisch aandoende ambiance.

Dag 4 dinsdag / dag 5 woensdag

Deze dagen reserveren we voor eigen initiatief . We kunnen u natuurlijk altijd begeleiden en adviseren om één of twee dagen te skiën in omgevingen die niet te vergelijken zijn met de Alpen. Avondeten bergpension en overnachting.

Dag 6 donderdag / dag 7 vrijdag

De laatste twee dagen zijn gereserveerd om een bergtop te beklimmen en mogelijk de Adriatische kustlijn te aanschouwen. Middels stijgijzers en/of snowshoes / skies ervaren we een andere wintersport als niet eerder.

Dag 8 zaterdag

We boeken ons uit het pension en keren weer terug naar het vliegveld of men rijdt weer terug naar Nederland met eigen vervoer.

Inclusief:

– Overnachtingen op basis van halfpension
– Begeleiding Retour Mountain Adventure
– Gebruik bijzondere materialen. Snowshoes, stijgijzers ed.
– Lokaal transport binnen het vastgestelde programma

Exclusief:

– (vlieg-) reis van en naar Nederland.
– Verplichte en geschikte reisverzekering
– Lunches
– Alle kosten niet vermeld bij inclusief.

Ik heb interesse in deze reis!
WhatsApp WhatsApp ons!