Retour in 2018 ! 2017-10-18T08:58:50+00:00

Retour in 2018!

Kies nu waar u voorkeur naar uitgaat!.

De komende twee jaar gaan wij werken aan onze eigen Bed & Adventure accommodatie in de Abruzzo. Onze klanten en deelnemers kunnen we hierdoor voortaan het gehele jaar van dienst zijn voor Bed & Adventure (B&B) accommodatie en het uitzetten van de meest prachtige berg- en wandeltochten. Retour zal zich hier gaan vestigen en vanuit de Abruzzo haar berg- en wandeltochten coördineren. We zullen u de komende periode regelmatig op de hoogte houden van alle grootse ontwikkelingen.

Pension Grivola is een mooi gelegen hotelaccommodatie en een letterlijke steenworp afstand van het basiskamp. Een uitermate sfeervolle en gezellige bar completeert een fantastisch en comfortabel verblijf. Er is een restaurant waarbij u met uw medeklimmers wandelaars of met uw gezin het avondeten kunt nuttigen. Natuurlijk behoren de heerlijke biologische Retour avondmaaltijden ook tot de mogelijkheid. Ook hiervoor kunt u kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat. Een uitstekende wifi is aanwezig en u kunt altijd terecht bij de uitermate vriendelijke beheerders Pino, Fulvia en Valeria.

Basiskamp Retour is prachtig gelegen met een wijds uitzicht naar het noordelijke bergen van Aosta. Aan de voet van twee indrukwekkende bergen zoals de Grivola en de Gran Paradiso die net onder en boven de vierduizend meter hoog zijn. We hebben een keukentent en een verzameltent waar we onze avonturen met elkaar kunne delen. De sfeer is altijd relaxt en gezellig.

Retour denkt graag met u mee en is evenals in de keuze, routing en flexibiliteit van hun bergtochten continu in beweging. Retour Mountain Adventure. Ervaar het verschil!