De Italiaanse sfeer 2017-10-18T08:58:54+00:00

AOSTA

Een uitstekende fles wijn staat in Italië en bij Retour tijdens het eten altijd op tafel. De berghutten in Valle d’Aosta staan bekend om hun heerlijke maaltijden. De beste en leukste restaurants houdt Retour achter de hand voor de avonden dat er niet in het basiskamp of niet in een berghut wordt gegeten. Gastronomie en gastvrijheid zijn Italiaanse levensvoorwaarden. Daar weet het Retourteam zich helemaal in te vinden. Net zoals alle gasten van Retour.

ABRUZZO

Bij onze bergtochten in de ABRUZZO genieten we van een andere Italiaanse keuken en gastronomie. Aangezien Abruzzo zuidelijker ligt, smaakt deze uitstekende Italiaanse keuken geweldig en blinkt uit door diversiteit. We overnachten in een bed & breakfast of een berghut, azienda’s of in zeer karakteristieke berghotelletjes. Dit in tegenstelling tot onze vaste basiskamp in Aosta.

Authentieke Italiaanse sfeer in ons basiskamp!

Het basiskamp van Retour in het natuurpark Gran Paradiso ademt een Italiaanse sfeer uit. De zonnige Italiaanse eetcultuur is volledig overgenomen door onze Retour. Hij bereidt voedzame en bovenal overheerlijke pasta’s, vlees- of visgerechten met salades.