INDIVIDUELE BERGREIZEN ABRUZZO & AOSTA 2017-10-18T08:58:51+02:00

INDIVIDUELE BERGREIZEN ABRUZZO & AOSTA

Reiscode: IRAB of IRAO

U kunt bij Retour intekenen voor één- of meerdaagse Italiaanse bergwandeltocht(-en) in onze prachtige Italiaanse berggebieden Valle d’Aosta en Abruzzo. Van beginnende bergwandelaar tot aan de meest veeleisende bergsporter. Met uw wensen kunnen we de mogelijkheden van bergwandelen tot alpinisme aanbieden die u zal verbazen. Wilt u een relaxte wandeldag met een Italiaanse wijnproeverij of een veeleisende beklimmingen. In onderling overleg leveren we Italiaans maatwerk voor individuen of groepen in Valle d’Aosta en Abruzzo.

Zwaarte: van licht tot zeer zwaar. in onderling overleg worden uw fysieke mogelijkheden bekeken.

> 50%
Boek je trip naar Aosta!

Mountain on Demand : maatwerk voor één of meerdaags bergavonturen!

VALLE D’AOSTA

Retour heeft haar basiskamp midden in het natuurpark Gran Paradiso. Gelegen aan de flanken van de imposante bijna vierduizend meter hoge Grivola. Omgeven door de rivier de Savara. Vosjes, berggemzen en marmotten zwerven regelmatig in de buurt van ons basiskamp. Hiervandaan beleven we avonturen in het natuurpark Gran Paradiso, natuurpark Mont Avic, Valpelline, Monte Rosa en Mont Blanc regio’s. het alledaagse leven laten we achter ons.

ABRUZZO
Vier natuurparken in de Abruzzo staan centraal tijdens de individuele reizen in de Abruzzo. In elk nationaal park hebben wij ons eigen bijzondere basisaccommodaties. De vier natuurparken zijn Gran Sasso Monte della Lagha,Maiella, Velini Sirente en Abruzzo nationaal park. Toerisme is hier vreemd. U begeeft zich in de meest spectaculaire natuur van Italië.

Dagindeling Mountain on Demand

VALLE D’AOSTA

Afhankelijk van uw wensen kunt u bij Retour Mountain Adventure bergwandelingen, bergtochten en topbeklimmingen in Valle d’Aosta op maat laten maken. Natuurlijk onder deskundige Retourbegeleiding en de mooiste plekken ervaren binnen de natuurparken Gran Paradiso en Mont Avic en Valle d’Aosta. Heeft u plannen om een bepaalde bergtocht te ondernemen en heeft u het vermoeden dat dit net wat te hoog gegrepen is? Of wilt u gewoon extra veilig de bergen in samen met een Retourbegeleider of een hoge bergtop beklimmen met één van onze erkende UIAGM berggidsen. Dit is allemaal mogelijk bij Retour in het Valle d’Aosta. Wilt u alleen of met u klimpartner de bergen van Valle d’Aosta ontdekken dan kan bij Retour een individuele bergreis worden opgesteld die geheel op maat voor u wordt gemaakt.

ABRUZZO
De ongekende mogelijkheden voor op maat gemaakte bergtochten in de Abruzzo zijn spectaculair en oneindig. Van de beginnende natuurliefhebber tot aan de fervente bergavonturier. Retour zal voor ieder zijn of haar wensen de meest indrukwekkende Abruzzo voorstellen. Laat u verrassen en Retour is uw gids.

 

Heeft u daadwerkelijk belangstelling in een bergreis op maat of een individuele reis in Aosta of Abruzzo? U kunt dan via onze contactgegevens uw wensen kenbaar maken. We zullen vrijblijvend voor u de meest aansprekende voorstellen aanbieden.
info@retourmountainadventure.nl of
bel : 0031 6 28620758

Boek je trip naar Aosta!
WhatsApp WhatsApp ons!