BEDRIJVENREIS AOSTA , ABRUZZO 2018-03-28T22:01:53+00:00

BEDRIJVENREIZEN

AOSTA & ABRUZZO

Reiscode: BEDAOAB

Teambuilding met je collega’s. Een gebezigde term in het bedrijfsleven. Retour legt tijdens onze Learning Journey in Valle d’Aosta, Italië, een teambuilding bergreis met de focus op communicatie. samenwerken en presteren met uw teamgenoten. Genieten tijdens de bergwandeltocht van betoverende landschappen In het Valle d’Aosta. We verblijven in authentieke accommodaties en we proeven heerlijke culinaire hoogstandjes uit de Italiaanse keuken. Onze bedrijvenreizen stuwen u en uw team naar grote hoogte in bijzondere, door Retour geselecteerde, natuurlijke pracht. Businessreizen zoals ze behoren te zijn.

Zwaarte:

Lichte wandeltochten, gezonde fysieke gesteldheid gewenst.

30%
Vraag een offerte aan!

Mountain Business Travel, A Learning Journey : bedrijvenreizen op hoog niveau!

Retour Mountain Adventure , Aosta en Abruzzo. Synoniem aan elkaar. Met onze meer dan 25 jaar lange expertise in het uitzetten van Italiaanse bergreizen en teambuilding reizen op aller niveaus . Retour biedt bedrijfsreizen in Italiaanse natuurparken op maat. Aosta staat synoniem voor enorme mogelijkheden om bedrijfsreizen als  Aosta Business te ervaren. Aosta, is gelegen in het noordwesten van Italië.

Retour Mountain Adventure

Learning Journey : Leef je top met je team in Italiaanse stijl!

Waarom Valle d’Aosta?

Valle d’Aosta is gelegen aan de zonnige zijde van de Alpen!

Als sinds de oprichting in 1996  is Valle d’Aosta het werkgebied bij uitstek voor Retour. Gelegen aan de flanken van Europa’s hoogste bergtoppen, met de indrukwekkende natuurparken als de Gran Paradiso en Mont Avic biedt Aosta vele mogelijkheden onze overweldigende bedrijfsreizen uit te voeren.

Wat is ons doel?

Creëren van een optimale teamgeest!

Heeft u wel eens samen met uw collega’s buiten de werkvloer, in één van de meest enerverende bergregio’s van de Alpen een geweldig en uniek uitdagend bergprogramma ervaren? Retour laat u en uw collega’s alle facetten van samenwerken ervaren in een verlaten natuur van haar business bergreizen. Samen met een zeer bekende en professionele coache en de ervaren begeleiding tijdens uw verblijf in de bergen. U krijgt een complete visie van uzelf en uw collega’s waarmee u normaliter alleen op het werk mee te maken heeft.

Voor wie is dit doel?

Voor dynamische bedrijven met een visie!

Bedrijven die vooruit willen denken en om hun werknemers te stimuleren optimaal te functioneren en te presteren op de werkvloer. Een diepte investering die zich op velerlei vlakken terugbetaald.

Daarom nemen wij graag uw team mee, naar een onvergetelijke plek om nieuwe ervaringen te delen, elkaars kwaliteiten beter te leren kennen. Te investeren in mensen en hun talenten. De opgedane ervaringen mee te nemen naar de werkvloer. In de natuur tot bezinning komen om zingeving in werk te vinden, met collega’s.

Waar beleven we onze bedrijfsreizen?

In Italiaanse natuurparken!

Retour en Italië zijn synoniem aan elkaar. Met een meer dan twintig jaar lange expertise in het uitzetten van Italiaanse bergreizen en bergwandeltochten op ieder zijn of haar niveau. Retour biedt haar Italiaanse bedrijvenreizen op maat aan in de natuurparken van Aosta. Valle d’Aosta is gelegen bij het drielandenpunt in het noordwesten van Italië. De natuurparken Gran Paradiso en Mont Avic zijn de weinig overgebleven gebieden waar de natuur is, zoals ze is bedoeld. Puur.

Waarom Retour?

Unieke, ervaren, eerlijke en betrouwbare reisorganisatie!

De geselecteerde reizen in Aosta en de Abruzzo van het Retour programma zijn een begrip aan het worden. Retour heeft een unieke aanpak en routing in hun programma dat zich onderscheidt. Voor de bedrijfsreizen geldt dat niet anders. Samen met de lokalen zijn we in staat maatwerkprogramma’s van bergavonturen en bergtochten op te stellen van grote verscheidenheid en kwaliteit. Retour begeleidt haar bergtochten zelf om de kwaliteit van haar doelstellingen te waarborgen. Albert Grosfeld is eigenaar van Retour Mountain Adventure.

Waarom de Edmond Öfner, Beukelaar groep?

Gespecialiseerd in bedrijfsreizen in het hogere segment van het bedrijfsleven!

aansprekende Nederlandse bedrijven zijn al voorgegaan en hebben steeds een maximaal profijt gehad van hun wel heel bijzonder aanpak.

Edmond Öfner, persoonlijke vriend van de eigenaar van Retour, stond in 1992 als klimmer/cameraman op de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Zijn passie voor het klimmen was sterk en in 1995 ging hij het gevecht aan met de K-2. Zijn honger naar uitdaging leek niet te stillen en in 1997 maakte hij een 70-daagse voettocht naar de geografische Noordpool. Na de Noordpool is het concept ‘Xpedition to the Source’ ontwikkeld met als thema de vier elementen aarde, lucht, vuur en water. De expedities steunen op de pijlers avontuur, natuur, cultuur en educatie Edmond Öfner deelt al jarenlang zijn expertise en ervaringen van succesvolle expedities met het bedrijfsleven door middel van trainingen, presentaties, dagvoorzitterschap en discussieleiderschappen. De scherpe metaforen over samenwerking, werkdruk, motivatie, communicatie, eigen verantwoordelijkheid, maar ook de zwakke punten of conflictsituaties vormen de leerpunten voor vele organisaties in een veranderingsomgeving.

Edmond Öfner is partner bij De Beukelaar Groep en tevens docent conflictmanagement voor de MBA opleiding aan de Universiteit van Maastricht.

Waar overnachten we?

Retour is anders!

We overnachten in verrassende en enerverende onderkomens. Terug in de tijd en baden in luxe. We begeven ons unieke en vaak verlaten delen van de Alpen. Overnachten in Spartaans ingerichte berghutten en relaxen in een wervelende omgeving op hoog niveau. De natuurparken Gran Paradiso en Mont Avic zijn het ideale decor.

Samengevat!

Onze Learning Journey reizen zijn uniek in uitvoer!

De benadering van de coaching en de prachtige natuurlijke omgevingen. Geselecteerde locaties in de natuurparken Gran Paradiso en Mont Avic zijn van ongekende schoonheid. De eenvoud en het gevoel van teruggeworpen worden in de tijd tot aan het genieten van de heerlijke Italiaanse levensstijl.
Iedere klant heeft natuurlijk zijn eigen budget gereserveerd voor hun werknemers. In samenspraak anticiperen we op de wensen en mogelijkheden. Retour neemt deze informatie ter hand en stelt voor u en uw bedrijf een prachtige beleving samen in de bergen. Wilt u een uitdagende bergreis of bergprogramma. Of wilt u genieten in prachtige bergnatuur met uw collega’s en baden in een luxer segment vol avontuur? Retour zorgt ervoor.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Business Travel Aosta/Abruzzo!