Deel je mening over Retour Mountain Adventure 2017-10-18T08:58:50+02:00

Grandioze ervaring!

★★★★★
Vorig jaar hebben we met het hele gezin een topweek gehad in Aosta! De wandelingen door de prachtige natuur waren niet te licht of te zwaar. Onze volgende reis is al geboekt en leggen we de lat voor onszelf weer iets hoger!
- Willem de Kort

Gran Paradiso, Punta Rossa di Grivola, Monte Rosa 7 x 4000 op 1 dag

★★★★★
Het team van Retour zorgt voor een zeer ontspannen setting waarbij je behoorlijk wordt uitgedaagd voor topprestaties. Geen haantjes in de bergen maar genieten van de omgeving, de natuur en de bijzondere routes. Dat gecombineerd met goed eten en een lekker wijntje. Meerdere keren geboekt en ook dit jaar ben ik van de partij!
- Vincent Ramaekers

Veilig, vertrouwd en grensverleggend

★★★★★
Als je doof bent is je evenwicht lang niet zo goed. Ik heb van Albert veel geleerd, waardoor k mijn grenzen heb kunnen verleggen. Het voelt echt veilig en vertrouwd aan. Kijk er echt naar uit om deze zomer weer op pad te gaan met Retour!
- Derek van Bockxmeer

Lees hier alle reviews!

Review & ontvang 10% korting op je volgende bergreis!
Retour is op zoek naar ervaringen van deelnemers die de afgelopen jaren gedurende de familie bergtochten en alpiene bergtochten spectaculaire of bijzondere momenten hebben beleefd bij Retour Mountain Adventure. Ook de meer pittige of moeilijkere momenten. Heb je specifieke ervaringen of meningen over de regio’s Abruzzo of Valle d’Aosta die voor jou of jullie erg in het oog springen dan vernemen we dat graag.

Hoe ga je te werk?
Heel simpel. Vul het review formulier in en klik op verzenden.

Na het ingeven van je review wordt je inzending bekeken of deze voldoet aan onze review richtlijnen. Na een positieve beoordeling ontvang je een email met een voucher die je recht geeft op 10% korting.

Na ontvangst van jouw kortingscode in je mailbox kun je deze gebruiken voor een eerstvolgende bergreis naar keuze bij Retour Mountain Adventure.
Je mag de voucher uitprinten of aan ons laten zien op je smartphone.

Voorwaarden Je inzending voldoet aan onze review richtlijnen. Je kan de voucher niet omwisselen voor geld De voucher is niet cumuleerbaar met andere kortingen (korting op nieuwsbrief, korting op prijs van een product, etc.) De voucher kan maar één maal gebruikt worden De voucher is persoonsgebonden en daardoor niet overdraagbaar Je kunt maar eenmaal deelnemen aan deze actie

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Heb je vragen over je behandeling en/of onze producten, neem dan contact met ons op.

Ideeën, vragen of opmerkingen?

Onze review-pagina’s kunnen natuurlijk altijd beter. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen over het plaatsen van een review? Laat het ons weten via ons contact formulier of via info@retourmountainadventure.nl. Alvast bedankt voor je feedback!

WhatsApp WhatsApp ons!