Schrijf je review over Retour Mountain Adventure
en ontvang 10% korting!

Grandioze ervaring!

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar hebben we met het hele gezin een topweek gehad in Aosta! De wandelingen door de prachtige natuur waren niet te licht of te zwaar. Onze volgende reis is al geboekt en leggen we de lat voor onszelf weer iets hoger!

Gran Paradiso, Punta Rossa di Grivola, Monte Rosa 7 x 4000 op 1 dag

★★★★★
5 5 1
Het team van Retour zorgt voor een zeer ontspannen setting waarbij je behoorlijk wordt uitgedaagd voor topprestaties. Geen haantjes in de bergen maar genieten van de omgeving, de natuur en de bijzondere routes. Dat gecombineerd met goed eten en een lekker wijntje. Meerdere keren geboekt en ook dit jaar ben ik van de partij!

Veilig, vertrouwd en grensverleggend

★★★★★
5 5 1
Als je doof bent is je evenwicht lang niet zo goed. Ik heb van Albert veel geleerd, waardoor k mijn grenzen heb kunnen verleggen. Het voelt echt veilig en vertrouwd aan. Kijk er echt naar uit om deze zomer weer op pad te gaan met Retour!

Lees alle reviews!

Retour Mountain Adventure: Al 30 jaar de reisorganisatie voor Italiaanse bergtochten!

Trekking Tours

Tijdens onze Trekking Tours heeft Retour een indrukwekkend berg- en wandelprogramma opgesteld waarbij u zich begeeft in nog originele natuurparken. Retour heeft deze regio’s  voor u uitgestippeld. In de Apennijnen van de Abruzzo is de natuur nog puur. In de Alpen heeft Valle d’Aosta met haar natuurparken enkele van de nog weinige niet gecultiveerde en originele bergstreken in de Alpen. Retour is uw gids tijdens deze enerverende trekking tours in Valle d’Aosta en Abruzzo.

BEKIJK REIZEN!

Family Tours

De Italiaanse familiereizen van Retour zijn een begrip en steeds weer een groot succes. Bijzonder is dat Retour anticipeert op de mogelijkheden van de families en het programma daar op aan kan passen. Men hoeft niet per definitie in het keurslijfgevoel te zitten. Er is ruimte voor eigen initiatief. De natuurparken Gran Paradiso en Mont Avic zijn niet voor niets onze parels waar we de familieweken beleven. We genieten tijdens de familiereizen ook van het Italiaanse ‘La Bella Vita’.

BEKIJK REIZEN!

Waarom boekt u een reis bij Retour Mountain Adventure?

Ruim 30 jaar ervaring, kennis & expertise van Valle d’Aosta (Noord Italië) en Abruzzo (midden Italië).

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u unieke en bijzondere bergtochten aanbieden.

Iedere bergreis (individuele-, familie-, alpiene- of speciale reizen) is aan te passen naar uw wensen!

Het basiskamp in Valle d’Aosta is tijdens de zomerperiode al bijna 3 decennia het kloppende hart van al haar bergtochten.

Retour is onontbeerlijk verbonden aan Aosta en Abruzzo met haar Italiaanse natuurparken. Al haar pracht en de geneugtes van het Italiaanse leven staan centraal bij Retour!

Alpine Tours

Alpine reizen van Retour Mountain Adventure zijn bijzonder en onderscheidend. Door drie decennia lange expertise in Valle d’ Aosta zijn we in staat tot bijzondere routing en unieke topbeklimmingen uit te voeren vol avontuur. Toegankelijkheid van de gekozen routes houden we natuurlijk scherp in de gaten. We begeven ons regelmatig buiten de geijkte paden. Retour begint waar anderen eindigen in verlaten oorden.

BEKIJK REIZEN!

Special Tours

Onze zeer uitgebreide expertise van de Italiaanse natuurparken in Abruzzo en Valle d’Aosta biedt een grote diversiteit van bergreizen. Natuurfotografie of bergreizen naar de best geselecteerde natuurlijke toplocaties Uitdagende business bergreizen voor teambuilding op maat en op een manier zoals alleen Retour Mountain Adventure kan verzorgen in Abruzzo en Valle d’Aosta.

BEKIJK REIZEN!

Boek de mooiste bergtochten en bergwandelingen bij Retour Mountain Adventure!

BOEK NU JE REIS!